Tjäna pengar på affiliate marketing

Metoden som du kan tjäna hundratals kronor i månaden på!

Affiliatemarknadsföring har blivit ett mycket populärt sätt för företag att skaffa kunder, och utan tvekan ett ännu mer populärt sätt för “vanligt folk” att tjäna pengar online.

Det finns exempel på människor i tonåren som tjänar mer än $ 5000 per månad på sin fritid och andra ”vuxna” som har tjänat hundratusentals dollar på detta sätt. Allt arbete kan göras hemifrån!

På grund av ökad användning av Internet bland befolkningen i allmänhet, har allt fler företag börjat använda affiliatemarknadsföring.

Idén är enkel: Varje gång du förse företaget med en besökare på deras hemsida, en försäljning, eller någon form av registrering för sina tjänster, belönas du med en viss summa pengar. Det som gör det hela så enkelt är det faktum att ingen direkt kontakt med företagen är nödvändigt, som så kallade “affiliatenätverk” har hundratals program som du kan välja.

Konceptet är alltså relativt enkel, och även de värsta datoranvändare kan tjäna pengar på affiliatemarknadsföring. Fortsätt att läsa och lära sig att tjäna pengar på nätet.

 

Vad är affiliatemarknadsföring?

 

affiliate-personer

För att du ska tjäna extra pengar, måste du förstå vilka spelare som man hjälpa dig få det du vill ha: pengar!

  • Du är i det här fallet en så kallad affiliate
  • Företaget – Spelaren som vill “visa” en produkt, göra en försäljning eller ge info
  • Affiliatenätverk (inte alltid nuförtiden) – Ger dig jobb, håller reda på din försäljning och dina leads
  • Konsumenten – Den person som klickar på din annons, köper produkten, eller registrerar sig för den tjänst du är marknadsföring

 

Exempel:

Bolaget vill sälja en telefon och kommer i kontakt med ett Affiliatenätverk för att hitta folk att marknadsföra produkten. Affiliatenätverk placerar annonsen på forumet, säger att du tjänar en dollar varje gång du ger webbsidan med en besökare och $ 35 varje gång du genererar försäljning av en telefon. Du får annonsen och placera den på din blogg, din hemsida, och din Facebook-sida. Konsument besöker din blogg – ser annonsen – klickar på den ( $ 1) – köper en telefon ( $ 35).

affiliate marketing

 

Typer av Affiliate-program

  • PPS (Pay Per Sale) – Om 80 % av affiliate-marknadsföring är baserad på detta, och tanken är att verksamheten betalar användaren en fastställd summa eller en viss procentandel av försäljningen som genereras av affiliate.affiliate marketing CPA

 

  • PPA ( Pay per åtgärd ) – Här kan du normalt betalt för att ge företaget en viss mängd information om en potentiell köpare . En affiliate får en något mindre mängd än för PPS, men kan generera ”kunder” lättare.

 

Tjäna pengar online med affiliatemarknadsföring

 

Med ett minimum av grundläggande kunskap, kan du nu börja som en affiliate. Det viktigaste här är att vara motiverad och fokuserad. Affiliatemarknadsföring kan ge en hel del pengar, så fokus betalar.

affiliate marketing start

 

Hitta ett affiliatenätverk

Som redan nämnts är det möjligt att kontakta ett företag direkt och begära ett affiliate program. Vi rekommenderar inte det här, tills du är en erfaren partner. Den smartaste lösningen är att hitta ett affiliatenätverk. Ett affiliate-nätverk är en online-marknadsföring byrå som ger företagen möjlighet att marknadsföra sin hemsida/butik genom affiliate partner (er). Nätverket har byggt upp en omfattande samling av annonser från olika företag, som du, som affiliate partner, kan utnyttja.

Vi rekommenderar att du registrerar dig på mellan ett och fem affiliatenätverk, så att du har ett brett utbud av annonser, att välja mellan. Medlemskapet är gratis och gå är mycket enkelt.

Exempel på nätverk är:

Kontrollera annonser och hitta den rätta

Efter registrering som användare med en av affiliatenätverk, kommer du att se ett antal alternativ för annonser. Det finns tre avgörande faktorer när man väljer vilken annons (er) att välja mellan.

Har du redan har en blogg eller en hemsida?

Om du redan har en hemsida med bra trafik och ett stort antal besökare varje dag, skulle det optimala valet vara en annons som är relevant för din egen sida. Att använda sig av relevanta annonser i sin tur skapar förtroende med dina besökare, som alltid kommer att generera fler klick. Låt oss säga att du har en blogg om telefoner – i så fall skulle en affiliate annons sälj omslag eller abonnemang vara stor. Läs mer om att tjäna pengar på en blogg.

Ränta

Om du inte har en blogg eller en webbplats, misströsta inte. Dessa dagar har det blivit väldigt enkelt att skapa webbplatser med hjälp av fri programvara som WordPress, Drupal och andra plattformar, och det kostar inte mycket att få din egen hemsida igång.

Som utgångspunkt, annonser för något som intresserar dig är ofta ett bra första val. Om, till exempel, skapar du en blogg eller bygga en hemsida, kommer det alltid att vara enklast och mest kul om det handlar om något intressant för dig. Detta kommer att resultera i en bättre sida, och, som ett resultat, fler besökare. I slutändan innebär detta att tjäna extra pengar kommer att bli lättare för dig.

 

Inkomst möjligheter

En annan viktig faktor att tänka på är alltid intjäningspotentialen. Att välja en annons som du kan relatera till genom din blogg, hemsida, eller bara personligt intresse är värdelös om det inte finns någon risk för inkomstförluster. Därför måste du analysera annonsen kort stund för att se om den har potential att göra dig pengar hemifrån.

Framställning

Så fort du har valt den produkt eller annons, är din uppgift, som affiliate, är att skapa en hemsida, blogg eller annat, för att marknadsföra produkten. Här är en kort beskrivning av de olika medier :

Hemsida

Webbplatser är utan tvekan ett av de mest kända sätt att marknadsföra affiliateprodukter på och av goda skäl också. En webbplats har en uppsjö av möjligheter, och de saker du kan göra på en hemsida är egentligen bara begränsas av din egen fantasi och förmåga.

En sak som ofta håller människor tillbaka är tron på att skapa en bra webbsida kräver att man är professor webbdesign. Detta är inte sant! Dessa dagar kan du lära dig snabbt hur man gör en snygg hemsida, genom självstudier i form av filmer och artiklar. Verktyget Money Market rekommenderar att du använder är (vänta efter det … ) det innehållshanteringssystemet WordPress. Detta är en helt gratis mjukvara som gör att skapa webbsidor extremt enkelt. Programmet används av flera tusen människor världen över och anses vara ett av de bästa och enklaste programmen för att skapa webbsidor.

För att utnyttja WordPress måste du ha en domän, där du faktiskt kommer att lagra hela din webbplats, från ditt namn www.example.com till att skriva på din sida. En plats där du kan skapa en så kallad domän, och skapa din egen hemsida, är med Web10, som erbjuder domänregistrering och webbhotell på bara listor över webbplatser från 15 kronor per månad. Vi använder detta webbhotell själva och kan rekommendera det!

Webhoteller

Om du vill lära dig att skapa en webbsida, kan du hitta många guider som hjälper dig att skapa en. Bara sök efter “WordPress” på Google eller liknande.

Blogga

Även om en affiliate inte redan har en blogg, är mycket enkelt att skapa en. Bloggar ger en stor möjlighet att skriva en hel del bra material kring produkten du valt att annonsera, och de lockar ofta många läsare. Du kan skapa bloggar relativt billigt, och det enda du egentligen behöver betala för är en så kallad domän, dvs. en webbplats med ett webbhotell. När du skapar din blogg, rekommenderar vi starkt att du dra nytta av WordPress, ett program, som naturligtvis är gratis. En bra plats att ha din hemsida på är Web10, som även är det webhotell vi använder, och deras billigaste registreringskostnader är bara 15 kr. månad.

Försäljningsvideor

Denna typ av affiliate verksamhet utförs vanligtvis på webbplatser som YouTube och Vimeo. Du kan skapa recensioner av själva produkten, visa hur det fungerar, berätta om dina egna erfarenheter, etc.

Facebook

Genom att använda Facebook, har du möjlighet att skapa sidor utan kostnad, vilket kan hjälpa dig att marknadsföra din produkt. Ett sätt är att skapa en sida som innehåller recensioner eller användningen av olika saker, och sedan då och då hänvisa till annonser och affiliateprogram som kan ge intäkter. Facebook webbplatser ger bra reklam för webbplatser, så om du redan har en webbplats eller blogg, rekommenderar vi att du använder Facebook för att marknadsföra din webbplats.

Om du vill veta mer om att tjäna pengar på Facebook, kan du ta en titt inlägg om Facebook- sidor.

Omdöme

Du kan också använda recensioner av olika produkter för affiliatemarknadsföring. Med denna metod, är tanken helt enkelt att testa ett antal produkter inom annonskategorin du marknadsför. Du kan göra detta på en sida som utformats speciellt för detta ändamål, eller på andras forum eller bloggar. Du kan göra dette genom, at hjälpa människor, till exempel för at visa hur man kan tjäna pengar på ett roulette system. Denna typ av affiliatemarknadsföring, oftast når den typ av konsumenter som redan söker efter den produkt du annonserar eller som vill höra om andras erfarenheter med det.

Spåra trafikflödena på sidan

När sidan är igång, är det viktigaste att göra det så effektivt som möjligt. Detta innebär att du måste se till att största möjliga antal människor kommer till din webbplats, klickar på annonserna, och köpa eller “prenumerera” på de produkter du marknadsför. Detta kallas för spårning, och detta kan ske genom flera olika program.

Dessa program, som också är inbyggda i vissa affiliatenätverk, undersöker hur många som har varit på din webbplats, hur länge de stannat där, vad de tillbringar sin tid för att göra, hur många som klickar på dina annonser, etc. Dessa system kan sedan hjälpa dig att upptäcka hur sidan ska utformas och vilket innehåll som ska vara på den, genom att visa vad som fungerar bäst. Vi rekommenderar starkt att du dra nytta av dessa program, eftersom de är avgörande för framgången för din sida.

Vi på hoppas att ni har njutit av att läsa den här, och framför allt lära dig att tjäna pengar online med hjälp av affiliatemarknadsföring.