Tjäna pengar på Fiverr

Denna guide kan komma under kategorin av att tjäna pengar med att gör udda jobb. Med detta menar vi att du kan utföra arbetet utan att vara under kontrakt med en arbetsgivare, utan att behöva en utbildning, och i allmänhet bara utför slumpmässiga arbeten utan att behöva hålla en position. Det kan jämföras med att vara en virtuell assistent.

Du kan utföra små jobb på andras ställen, göra saker som trädgårdsskötsel, snöröjning, och sådant. Denna guiden fokuserar på små jobb som kan utföras på nätet och därmed hemifrån. Vanligtvis udda jobb kommer inte ge dig mer än $ 100, men i många fall kan de utföras mycket snabbt och enkelt, så länge du vet hur man gör dem.

För att få en uppfattning om hur det fungerar, här är ett litet exempel från verkligheten:

Peter ritar riktigt bra, och skulle vilja göra lite pengar hemifrån. Därför går han www.fiverr.com gratis, för att rita skisser och karikatyrer av människor. På Fiverr.com, han skriver en kort video, som anger på engelska vad han kommer att göra för användare, Priset är $ 5 för att göra varje jobb. Flera användare begär hans arbete, och snart har han tjänat ungefär 35 kronor per dag, eller nästan $ 100 per månad.

Den typ av udda jobb vi talar om är gigs, gjorda genom fiverr.com. Denna webbplats är en portal där man kan

Så här gör du!

Upptäck dina färdigheter

För att tjäna pengar online på att göra dessa udda jobb, måste du kunna göra ett jobb som är värt att betala för att någon annan. Dina grundläggande jobb på en webbplats som Fiverr kostar $ 5 och i många fall kan människor även köpa extra tjänster. Ett enda jobb kommer inte att göra dig till en miljonär, så tricket är att få så många jobb som möjligt, och, naturligtvis, utföra dem inom en tidsram som gör det värt att göra dem.

Så du måste ta reda på vad du kan göra för människor – exempel på detta är:

  • Talented vid teckning – Karikatyr ritningar, skisser, ritningar av människor, teckning logotyper
  • Om du skicklig på ett främmande språk – Översätt från engelska till svenska och vice versa, tyska till svenska, etc.
  • Bra på att bygga webbutiker – Arbetet med webbutik konstruktion
  • Har du en blogg/Facebook-sida – Sälj människor ett omnämnande på dina sidor
  • Bra på att skriva ansökningar – Översyn applikationer och korrigera fel
  • Det finns inga gränser!

Många webbplatser fungerar som en länk mellan människor som vill köpa och sälja små jobb. Vi har valt att fokusera på Fiverr , eftersom detta är den största portalen och en av de bästa. Om du vill se exempel på andra webbplatser med dessa funktioner, finns de längst ner på sidan. Du kan också läsa vår guide om frilansarbete.

Gå till Fiverr

Följ den här länken och registrera dig för Fiverr . Som nämnts, det är helt gratis och du kan komma igång direkt.

 

Fiverr

Gör en försäljning Video/Post

För att maximera din försäljning, bör du ha en försäljnings video eller ett försäljningsinlägg som förklarar vad det jobb du kommer att göra handlar om. När du går in för att skapa ett ”gig” som de kallar det, vilket innebär att ett jobb, kommer du att bli ombedd under processen att skriva ett inlägg, och senare även att sätta upp en video. Statistiken säger att “gigs” (de jobb som erbjuds) med försäljnings videor säljer 220 % mer än de utan, så vi rekommenderar att du gör en.

Tjäna pengar

För att få pengar över till ditt konto måste du vara en PayPal- användare. PayPal är en kostnadsfri tjänst, som används av miljontals människor. Du kan etablera dig som användare med dem via denna länk. När det är gjort, handlar det om att bli upptagen!

Paypal

 

Om du fortfarande letar efter sätt att tjäna pengar på nätet, är du välkommen att besöka våra andra guider.