Om oss

Vi skapade hemsidan i oktober 2013. Tanken med webbplatsen är att hjälpa människor att upptäcka exakt hur de kan tjäna pengar på internet. Idag, har fler och fler människor börjat använder Internet, och detta ger stor intjäningspotential.

Vi hjälper dig att hitta rätt resurser för att komma igång att tjäna dina första snabba pengar. Genom att följa instruktionerna på dessa sidor kommer du upprätta gedigna grundläggande kunskaper om att tjäna pengar på nätet, och i nästan alla fall, kommer du att kunna börja tjäna snabba pengar utan någon kostnad alls.

Det finns ingen garanti för att de instruktioner på denna webbplats kommer att göra så att du tjänar snabba pengar – de är helt enkelt guider som hjälper dig att komma på rätt spår!

Om du vill kontakta oss, är du välkommen att göra det här: Kontakta oss.

 chrisbaggrund

Christoffer är skaparen av denna webbplats, och han lever på daglig basis av affiliate-marknadsföring.När han inte är upptagen med att arbeta med sina partners webbsidan, gillar han att träna, spela golf och skapa webbsidor.

Anton3

Anton har utformat hemsidan, och är den som kontrollerar alla tekniska saker. Anton är 22 år gammal, och är på 3:e år i sin utbildning till webdesigner.

 

 frida

Frida är chef för design och fotografi på webbplatsen. Frida är 25 år gammal, och har massor av erfarenhet av design och grafik, för både kläder och webbsidor. Hon är förresten också en modell!